+47 72 40 08 00 To start page
Vangslia Hytter

Midt i alpinbakken i Vangslia ligger laftede tømmerhytter med storslagen utsikt. Hyttene har fullt utstyrt kjøkken, stor stue med åpen peis, bad,  TV og en liten terrasse. Det er 5 typer:  Vangsmarit, Oppstuggu, Johan, og Tore.

 

Hytte "Oppstuggu"
Hytten er ca. 100m2 og er frittliggende. Soveplasser: 8+2 personer (soverom 3+2+3, samt 2 soveplasser på sofa i stuen). Hytten har to etasjer. I første etasje  finnes stue (ca. 40m2) med åpen peis / spisestue/ TV med DVD, fullt utstyrt kjøkken, bad/wc og sauna, entre og lagerrom. I andre etasje finner man 3 soverom - det midterste soverommet har gjennomgang til de 2 andre soverommene. Husdyr tillates ikke inne i hytta. Trådløst internett.

 
Hytte "Johan"  - Hytta har også egen badestamp ute.
Laftet tømmerhytte på ca. 130m2 og er frittliggende - ligger tett ved stolheisen i Vangslia. Soveplasser: 12+1 personer, 4 soverom( 2 soverom med dobbeltseng og 2 x 4-sengs soverom) + 1 sove - oppholdsrom med 1 sengeplass. Hytten er i to etasjer. I første etasje  finnes stort allrom med peis og 2 "godstoler" - stor spisestue og fullt utstyrt kjøkken - , 1 bad/wc, sauna, entre og 1 oppholdsrom med tv og DVD. I andre etasje finner man 4 soverom og 1 ekstra bad. Hytten er møblert i hyggelige bondegårdsmøbler. Egen garasje. Husdyr tillates ikke inne i hytta. Trådløst internett.

Hytte "Vangsmarit"
Denne laftehytten er ca. 160m2 inkl. hems og har 4+2+3 sengeplasser i soverom underetasje + 4 sengeplasser på hems og 2 på sovesofa i stuen, dvs. maksimalt 15 personer. Hytten er i to etasjer + hems. I første etasje finnes stor stue med åpen peis, TV M/DVD/ spisestue med langbord med plass til 12 personer, fullt utstyrt kjøkken og wc og entre. I underetasjen finnes 2 separate bad hvorav det ene har gjennomgang til sauna, 3 soverom, samt vaske/tørkerom (vaskemaskin/tørketrommel finnes i fellesanlegget hundre meter fra hytta) samt utgang til svalgang på solsiden med utsikt over dalen. Egen garasje med liten skibod hvor man kan oppbevare / smøre ski. Husdyr tillates ikke inne i hytta.

 
Hytte "Tore"
Hytten er på ca. 160m2 inkl. hems og har 6+4 sengeplasser. Den er i laftet tømmer og har vestvendt terrasse. Hytten er bygget i 3 etasjer. I underetasjen er det 3 soverom. Soverom 1: Dobbeltseng - soverommet har egen peis, samt eget omkledningsrom / garderobe. Soverom 2: Køyeseng. Soverom 3: 2 separate senger. Bad: 2 bad i under etg. I første etasje finner man en stor peisestue / stue, spisestue og åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er fullt utstyrt. Entre / skibod og separat wc. På hemsen er det 4 sengeplasser med trapp opp fra stuen. Husdyr tillates ikke inne i hytta. Trådløst internett.
 

Du bor i frisk fjelluft 800 meter over havet!
Hva skjer i Oppdal
    Mer »
Vær
ti
28/06
11°C
on
29/06
15°C
to
30/06
13°C
fr
01/07
16°C
02/07
15°C
© Copyright Oppdal Booking AS 2012 Web design and development: Inobix