+47 72 40 08 00 To start page
Moskussafari Book nå »
Område: Oppdal
Moskussafari
Dovrefjell Nasjonalpark er det eneste stedet i Norge, og et av få steder i verden, hvor du kan se den imponerende moskusen. Bli med på en guidet tur for å se moskus og fantastisk natur i Dovrefjell Nasjonalpark. Opplev moskusen i sitt rette element, med erfarne guider som ivaretar både dine og dyrenes ønsker. Vi kan nesten garantere at du får oppleve moskus på nært hold og få mulighet til å forevige et møte med det majestetiske urdyret på opp mot 400 kilo i de unike omgivelsene på Dovrefjell. Flotte motiver og minner å legge inn i albumet hjemme.
Har du noensinne sett en stor brun stein røre på seg? Sannsynligvis ikke, men det er slik det første møte med moskusen ofte fortoner seg. Det store og fredelige dyret, som er i familie med geit, blender perfekt med omgivelsene og det er først når den rører på seg at man skjønner det at det er moskusen man ser. Moskusen er holdt for å være et fredelig dyr, men det er klokt å holde seg på god avstand.
Ofte møter vi også reinsdyrflokker og fjellryper i løpet av turen. Guidene er kunnskapsrike og tar dere med på en tur gjennom plante- og dyrelivet i nasjonalparken, som preges av spesielle bergarter og botaniske perler.

En fantastisk og unik naturopplevelse som passer for alle!
  Aktiviteter
 • Passer for: Turen går i fint turterreng og er ikke spesielt krevende. Passer for de aller fleste som er vant til å gå tur.
 • Sesong: Daglige turer i sommersesongen.
  Utenom denne perioden tar vi grupper på forespørsler.
  Privatguide kan leies hele året.
 • Varighet: Ca 5-7 timer fra oppmøte. Rastepause med kaffeservering. NB! Ta med nistepakke.
 • Bekledning/utstyr: Gode og solide sko. Vindtett jakke og gjerne en sekk med ekstra klær. Dette er en fjelltur hvor været kan skifte fort!
 • Oppmøte: Oppdal jernbanestasjon kl. 10.00. Deltakerne må stille med egen bil for transporten (deltakere som ikke disponerer egen bil må ta kontakt med oss i forkant av turen).
 • Pris: Pris voksen kr 395,-
  Pris barn (under 15 år) kr 275,-
Kontakt
Oppdal Safari
Adresse: O. Skasliens veg 10, 7340 Oppdal
E-post: safari@1q.no
Nettsted: www.moskussafari.no
Telefon: (+47) 98 69 32 00
GPS-koordinater 9º, 41', 38.95" E
62º, 35', 34.55" N
Bookbare produkter
Moskussafari
Hva skjer i Oppdal
Webkamera
Vær
fr
27/05
19°C
28/05
14°C
29/05
17°C
ma
30/05
17°C
ti
31/05
19°C
© Copyright Oppdal Booking AS 2012 Web design and development: Inobix