+47 72 40 08 00 To start page
Choice Club på Oppdal

Quality Hotel Oppdal

Choice Club på OPPDAL


Som Choice Club medlem får du tilgang til alle tilbudene på Choice-hotellene - samtidig som du tjener bonuspoeng! Bonuspoeng som du siden kan bruke til uttak av bonusnetter på Choice-hoteller i og utenfor Norden.


Velkommen til Choice Club!
..ett av Nordens største og mest populære bonusprogrammer. Når din egen seng er for langt borte, finnes ett av våre 160 hoteller i Norden i nærheten av din destinasjon. Som medlem i Choice Club er du ekstra viktig for oss, og vi gjør alltid vårt ytterste for at du skal føle deg velkommen.

Uansett hvem du er...
...forretningsreisende, feriereisende, foreldre med barn, singel eller senior - ønsker vi i Choice å ta vare på deg! Vi ønsker å gi deg den beste service og de beste prisene. Logg deg inn på vår hjemmeside og registrer din email og ditt samtykke og du vil hele tiden være oppdatert på våre beste tilbud og priser - uansett sesong!

Det koster ingenting å være medlem!
Når du har fått Choice Club kortet ditt, får du tilgang til alle tilbudene på Choice-hotellene - samtidig som du tjener bonuspoeng! Bonuspoeng som du siden kan bruke til uttak av bonusnetter på Choice-hoteller i og utenfor Norden.

Les mer om Choice Club på www.choiceclub.net.
  • Skriv ut:
Hva skjer i Oppdal
Webkamera
Vær
ma
30/11
1°C
ti
01/12
-1°C
on
02/12
3°C
to
03/12
-5°C
fr
04/12
-3°C
© Copyright Oppdal Booking AS 2012 Web design and development: Inobix