+47 72 40 08 00 To start page
Norges Beste Skipakke!


NORGES BESTE SKIPAKKE!

Vi hevder at dette er Norges beste skipakke fordi:

Oppdal er Norges største alpine skisenter i utstrekning og byr på Norges beste heisbaserte offpiste -kjøring, flotte og brede bakker, og en utfordrende og artig terrengpark. Med en sekser fra Dagbladet, en klar andreplass i Dagens Næringslivs kåring av landets beste skisted i 2010 og topp rangering fra brukerne av skiinfo.no, er det mange flere enn oss som mener at Oppdal er et utmerket plass å stå på ski! Stå på ski mellom 4 fjell og vi garanterer at du vil finne nok plass og boltre deg på. Her kan du konsentrere deg om å stå på ski uten å ta for mye hensyn til andre i bakken – for kø er det aldri.

Overnatting i flotte ski in/ski out leiligheter i Vangslia Fjelltun – midt i Vangslia skisenter med storslagen utsikt. Fjelltunet har 30 tømmerleiligheter, hver på 48m2 (4+2 personer), 2 soverom, dusj, toalett og egen badstu. Kjøkkenet er velutstyrt med komfyr, ovn med grill, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap, kaffetrakter og utstyr for 6 personer. Trådløst internett på alle rom. I stua står sovesofa, peisovn og TV med flere kanalvalg. Alle leilighetene har egen skibod. I området finnes: Skiutleie, Vangslia Kro og  Loftet After Ski.
Prisen er i forhold til hva du får meget lav, og det er fordi Oppdal i motsetning til mange andre destinasjoner ikke har så mange utenlandske skiturister. Vi har derfor valgt å selge ledig kapasitet i midtuken rimelig. Forutsetningen for lavest mulig pris er at dere reiser minimum 4 personer sammen.
Så sammenligne dette tilbudet med hvilken som helst annen skipakke og vurder selv. Vi er ikke i tvil!
Dette er Norges beste skipakke. Velkommen til Oppdal!
 
Priser og betingelser:
 
Uke Antall dager Pris (kr)
 2 Søndag - Torsdag inkludert skipass 5 dager 1150-*
 1 - 2 Torsdag - Søndag inkludert skipass 4 dager 1495,-*
 3 - 6 Søndag - Torsdag inkludert skipass 5 dager 1250,-*
 3 - 5 Torsdag - Søndag inkludert skipass 4 dager 1695.-*
Skipass med keycard er inkludert både ankomst og avreise dag. Minimium 4 personer pr bestilling. *Obligatorisk sluttrengjøring på 795,- pr leilighet kommer i tillegg. Keycard lånes ut og leveres tilbake ved utsjekk. Oppholdet må betales ved bestilling.

Bestilling: post@oppdalbooking.no eller ring oss på telefon 72 40 08 00


  • Skriv ut:
Hva skjer i Oppdal
Webcam
Vær
to
26/05
11°C
fr
27/05
16°C
28/05
14°C
29/05
15°C
ma
30/05
17°C
© Copyright Oppdal Booking AS 2012 Web design and development: Inobix