Til startsiden
SkiskolePrivattimer -Skitrening- Gruppeskiskole - Ski Exclusive- Offpisteguiding- Bedriftarrangemang

Få maksimalt ut av skiopplevelsen i Oppdal! Enten det er første gang du står på ski eller om du allerede mestrer de svarte løypene blir det morsommere om du utvikler ferdigheten dine. Uansett om du vil finslipe teknikken på det du allerede kan eller vil prøve noe nytt, som snowboard eller telemark, er skiskoletimer vel investert tid.

Vi har bred erfaring på alle nivåer og innenfor alle grener, og tilpasser leksjonenen til dine ønsker og utvikler både teknikken og din selvsikkerhet på ski. 

Stamgjest?
Regelmessing skitrening
Ett treningsopplegg igjennom hele vinteren for den allerede gode skikjøreren som ønsker å utvikle seg ennå mer. Treningene kommer til å være på lørdager og ferier gjennom hele sesongen, du betaler for 5-10 ganger og kan velge selv når det passer å være med.
Nå blir det 3: e året med skitrening, nyhet for i år er at alle grupper er samme tid for å gjøre det mulig for hele familien å bli med. Ta sjansen og meld på hele familien i år. Første trening er 28 desember.
Voksengruppe:
Voksen rød/svart: Med en blandning av trening i gruppe, vidoeanalyse og egne timer sørger instuktørerne for at du kommer til å utvikles mer enn noensinne i løpet av denne sesongen. Krav: du er over 25 år gammel og kan kjøre henget i Vangslia med kontroll
Barn og ungdomsgrupper: Her skjer all trening i gruppe, det er morsomst slik! Vi jobber med tema for hvert tilfelle og tilpasser undervisningen etter alder og nivå på gruppen. Att er det fasta grupper gjør at instruktørene lærer å kjenne barna og barna får kjøre ski med samme kompiser hver gang de er på Oppdal.
Ungdom svart: For oss som kan kjøre henget i Vangslia med pararelle ski. Vi utvikler pararelltekkniken, jobber med å kjøre på skjær og andre detaljer i kjøringen og med brattere bakker. For ungdommer 9-13 år.
Barn rød: For oss som kan kjøre alle bakker i Stølen og bunnen av Vangslia, kanskje til og med henget i plog. Vi jobber med å finne tryggheten i pararell kjøring og å beherske de viktigste grundteknikken i skikjøringen. For barn 6-11 år

Gruppe, bedrift og skole
Ta kontakt, vi arrangerer opplevelser med og uten ski!

For booking eller spørsmål ta kontakt på telefon +47 40 64 61 35 eller e-post.

Hva skjer i Oppdal
Webcam
Vær
on
02/09
11°C
to
03/09
11°C
fr
04/09
13°C
05/09
7°C
06/09
7°C
© Copyright Oppdal Booking AS 2012 Web design and development: Inobix