Til startsiden
Oppdal Skisenter 10 bilde(r) funnet.
Oppdal Skisenter
Autokjør:
Fart:
     
Søndag 30. november vil det bli mulig å prøvekjøre skiene i Vangslia
Oppdal skisenter kan ikke skilte med en storstilt åpning av skisenteret i helgen men det vil bli mulig å prøve skiene i Pomaløypa i ca 800 meters lengde på søndag.

I skrivende stund mangler vi litt snø i heistraseen men vi regner med at dette skal gå bra. Vi trenger bare litt minusgrader.

Årsaken til at vi har måtte utsette heisåpning i skisenteret er at vi nesten ikke har hatt kuldegrader her oppe i fjellsiden til tross for at det har vært mange minusgrader i sentrum.

Billettkontoret vil holde åpent både lørdag og søndag slik at det vil være mulig å ta ut årskortene til de av dere som ønsker dette.

Hovden og Stølen vil åpne til julehelgen.

Vi håper at vi snart kan ønske velkommen til en flott og snørik vintersesong :-)

Oppdal 27. november 2014
Forberedelser til årets skisesong
Det begynner å nærme seg heisåpning og vi har gjort mange forbedringer i vårt løypenett.

Stølen: I Stølen har vi styrket snøanlegget i barnebakken noe som kommer til å gjøre snøleggingen i barnebakken raskere sammenlignet med tidligere.

Videre har vi gjort store planeringsarbeider både i heistrase, World Cup løypa og i Ekerenget - dette for at snøen skal ligge bedre og løypene rett og slett skal bli bedre å stå på ski i.

Vangslia: I Vangslia har vi styrket snøanlegget i den øverste delen av midtløypa samt at vi har breddet ut midtløypa gjennom den øverste delen av skogen samt gjort overgangen mellom henget og skogen mykere.

Videre har vi breddet ut og planert hele utforløypa fra topp til bunn.

I Pomaløypa (terrengparken) har vi reist lysstolper, trukket kabel og montert lys på en del av stolpene over flaten som skal gi litt belysning på kveldstid. Dette har vi gjort i et godt samarbeid med Jibbeklubben i Oppdal.

Hovden: Skibakken i Hovden er fremdeles norges desidert beste alpinløype og vil i år som tidligere år stå perfekt preparert til vår skiglade gjester.

Vi gleder oss til en ny skisesong.

Oppdal 11. november 2014
Sesongkortkampanjen for skisesongen 2014-2015 er nå avsluttet
Vi takker alle våre faste gjester for god oppslutning rundt sesongkortkampanjen og håper at vi snart kan ønske dere velkommen på ski :-)

Vårt mål er at vi skal åpne i Vangslia helgen 15. november. Ellers kan vi nevne at vi jobber for fullt med å klargjøre anlegget til drift. Vi håper på store mengder natursnø i år men vil starte snøproduksjonen så snart forholdene ligger til rette for dette.

Oppdal 8. oktober 2014
Pakker & Tilbud
 
Kjøp sesongkort på nett

facebook.com/oppdal

Besøk oss på facebook
Webcam
Vær
fr
28/11
-1°C
29/11
2°C
30/11
2°C
ma
01/12
-4°C
ti
02/12
-2°C
Powered by Skiinfo.no
© Copyright Oppdal Booking AS 2012 Web design and development: Inobix