Til startsiden
Oppdal Skisenter 10 bilde(r) funnet.
Oppdal Skisenter
Autokjør:
Fart:
     
Til helgen blir det åpning av Solheisløype og Barnebakke i Vangslia
Snøkanonene har gått for fullt i en måned og til helgen kan vi ønske velkommen til et mer komplett skianlegg i Vangslia. Det vil bli muligheter for super skikjøring i Solheisløypa, barnebakken og i Midtløypa samt at vi har fått på plass noen flere elementer i parken :-)

Området i og rundt Barnebåndet er også klargjort til åpning i helga.

Se bilder fra klargjøring av Solheisløype og Barnebakke.

I Stølen og i Hovden har vi nå kommet langt med snøproduksjonen men det gjenstår noe snølegging og preparering før vi kan få til en god heisåpning.

Oppdal 18. Desember 2014
Velkommen til skikjøring i helgen - Pomaløypa blir åpen til topps
Den siste uken har vi holdt snøkanonene i full sving i Midtløypa. Vi mangler litt snø for at vi skal få til en åpning av midløypa men blir temperaturene som meldt skal vi også ha midtløypa klar til neste helg (13. desember).

Vi hadde godt oppmøte av skilystne gjester og vi fikk mange fine tilbakemeldinger på gode forhold - Vi takker så mye for hyggelige tilbakemeldinger :-)

Skisenteret vil holde lukket på ukedager denne uken og påfølgende uke. Dette for at vi skal kunne klare å bruke alle ressursene på snølegging slik at vi får så gode forhold og så mange nedfarter som mulig inn mot jul og ferietid.

Videre snøproduksjon i Oppdal Skisenter:

I Vangslia er vi kommet igang med snøproduksjon i midtløypa. Når midtløypa er klar jobber vi videre mot å få til noen elementer i parken samt få til barneanlegget for til slutt og ta Solheisløypa.

I Hovden har vi kommet litt igang på Toppen og i Stølen vil vi starte så snart det lar seg gjøre.

Vi er glade for å være igang og gleder oss til mange flotte skidager i skisenteret.

Oppdal 3. desember 2014

Forberedelser til årets skisesong
Det begynner å nærme seg heisåpning og vi har gjort mange forbedringer i vårt løypenett.

Stølen: I Stølen har vi styrket snøanlegget i barnebakken noe som kommer til å gjøre snøleggingen i barnebakken raskere sammenlignet med tidligere.

Videre har vi gjort store planeringsarbeider både i heistrase, World Cup løypa og i Ekerenget - dette for at snøen skal ligge bedre og løypene rett og slett skal bli bedre å stå på ski i.

Vangslia: I Vangslia har vi styrket snøanlegget i den øverste delen av midtløypa samt at vi har breddet ut midtløypa gjennom den øverste delen av skogen samt gjort overgangen mellom henget og skogen mykere.

Videre har vi breddet ut og planert hele utforløypa fra topp til bunn.

I Pomaløypa (terrengparken) har vi reist lysstolper, trukket kabel og montert lys på en del av stolpene over flaten som skal gi litt belysning på kveldstid. Dette har vi gjort i et godt samarbeid med Jibbeklubben i Oppdal.

Hovden: Skibakken i Hovden er fremdeles norges desidert beste alpinløype og vil i år som tidligere år stå perfekt preparert til vår skiglade gjester.

Vi gleder oss til en ny skisesong.

Oppdal 11. november 2014
Sesongkortkampanjen for skisesongen 2014-2015 er nå avsluttet
Vi takker alle våre faste gjester for god oppslutning rundt sesongkortkampanjen og håper at vi snart kan ønske dere velkommen på ski :-)

Vårt mål er at vi skal åpne i Vangslia helgen 15. november. Ellers kan vi nevne at vi jobber for fullt med å klargjøre anlegget til drift. Vi håper på store mengder natursnø i år men vil starte snøproduksjonen så snart forholdene ligger til rette for dette.

Oppdal 8. oktober 2014
Pakker & Tilbud
Skiinfo
Webkamera
facebook.com/oppdal

Besøk oss på facebook
Webcam
Vær
ma
22/12
-3°C
ti
23/12
-2°C
on
24/12
-9°C
to
25/12
-8°C
fr
26/12
-8°C
© Copyright Oppdal Booking AS 2012 Web design and development: Inobix