Til startsiden
Oppdal Skisenter 10 bilde(r) funnet.
Oppdal Skisenter
Autokjør:
Fart:
     
Heisåpning i Oppdal Skisenter må dessverre utsettes til 29. november
Vi har kommet godt igang med snøleggingen men dessverre har det vært mye mildere oppe i fjellsidene enn hva det har vært i Oppdal sentrum. Værmeldingene for den kommende uken er gode så vi skal nok klare en åpning til neste helg.

I november måned vil vi holde åpent på helgene frem til den 1. desember. Fra 1. desember håper vi å kunne holde åpent alle dager frem til sesong slutt i slutten av april.

Hovden og Stølen vil åpne til julehelgen.

Vi hadde lite natursnø i fjor men likevel fantastiske forhold i de åpne anlegg og nedfarter hvor vi hadde muligheter for å produsere kunstsnø.

Vi håper at vi snart kan ønske velkommen til en flott og snørik vintersesong :-)

Oppdal 20. november 2014
Forberedelser til årets skisesong
Det begynner å nærme seg heisåpning og vi har gjort mange forbedringer i vårt løypenett.

Stølen: I Stølen har vi styrket snøanlegget i barnebakken noe som kommer til å gjøre snøleggingen i barnebakken raskere sammenlignet med tidligere.

Videre har vi gjort store planeringsarbeider både i heistrase, World Cup løypa og i Ekerenget - dette for at snøen skal ligge bedre og løypene rett og slett skal bli bedre å stå på ski i.

Vangslia: I Vangslia har vi styrket snøanlegget i den øverste delen av midtløypa samt at vi har breddet ut midtløypa gjennom den øverste delen av skogen samt gjort overgangen mellom henget og skogen mykere.

Videre har vi breddet ut og planert hele utforløypa fra topp til bunn.

I Pomaløypa (terrengparken) har vi reist lysstolper, trukket kabel og montert lys på en del av stolpene over flaten som skal gi litt belysning på kveldstid. Dette har vi gjort i et godt samarbeid med Jibbeklubben i Oppdal.

Hovden: Skibakken i Hovden er fremdeles norges desidert beste alpinløype og vil i år som tidligere år stå perfekt preparert til vår skiglade gjester.

Vi gleder oss til en ny skisesong.

Oppdal 11. november 2014
Sesongkortkampanjen for skisesongen 2014-2015 er nå avsluttet
Vi takker alle våre faste gjester for god oppslutning rundt sesongkortkampanjen og håper at vi snart kan ønske dere velkommen på ski :-)

Vårt mål er at vi skal åpne i Vangslia helgen 15. november. Ellers kan vi nevne at vi jobber for fullt med å klargjøre anlegget til drift. Vi håper på store mengder natursnø i år men vil starte snøproduksjonen så snart forholdene ligger til rette for dette.

Oppdal 8. oktober 2014
Pakker & Tilbud
 
Kjøp sesongkort på nett

facebook.com/oppdal

Besøk oss på facebook
Webcam
Vær
ma
24/11
1°C
ti
25/11
2°C
on
26/11
0°C
to
27/11
-2°C
fr
28/11
-3°C
Powered by Skiinfo.no
© Copyright Oppdal Booking AS 2012 Web design and development: Inobix