+47 72 40 08 00 To start page
Aktiviteter
Oppdal ligger sentralt i Midt-Norge. Med sine 2271 km2 strekker Oppdal seg fra Kongsvoll i sør, til Sunndalen i vest og Rennebu i nord. Fra naturens side er Oppdal som skapt for varierte aktiviteter og rekreasjon. Her finner du variert terreng, fra åpne daler til snaufjell og brusende elver. Klima i Oppdal er behagelig både sommer og vinter. Det er ikke tilfeldig at Oppdal har valgt sola som logo.
Fisketur med guide Ørret er den vanligste arten, men røya er også å finne i flere av vannene. Om du driver med fluefiske eller tradisjonelt oterfiske er du uansett velkommen, her kan alle teknikker benyttes.
Moskussafari Dovrefjell Nasjonalpark er det eneste stedet i Norge, og et av få steder i verden, hvor du kan se den imponerende moskusen.
Gondolen 1125 m Gondol til toppen av Skjørstadhovden 1125 meter over havet. Opplev den beste utsikt over sentrum og fjellheimen rundt Oppdal.
Utsiktspunkt Snøhetta På Tverrfjellet på Dovre vendt mot majestetiske Snøhetta, ligger Snøhetta Arkitekters spektakulære utsiktspunkt kåret til "World Building of the Year" i 2011.
Familierafting Morsom og spennende raftingtur for barn og familier. Turen går alle dager unntatt lørdag.
Varighet: 2 timer
Aldersgrense: 4 år i følge med voksen
Rafting Normaltur Spennende og variert raftingtur på middels grad, med klippehopping og karakteristiske stryk!
Varighet: 3 timer
Aldersgrense: 15 år
Almannberget 1342 m En flott tur til Oppdals store landemerke Almannberget 1342 m.o.h. En bratt tur med fantastisk utsikt der en kan velge mellom enkel eller luftig rute.
Elgsafari I skumringen er elgen mest aktiv. Med bil/buss og en erfaren og lokalkjent guide kan du oppleve skogens konge i sitt rette element.
Sykkelturer Oppdal byr på fantastiske sykkelopplevelser. Vakre turer i rolig tempo eller spennende stier for fartsfylt syking.
Gondol og fjelltur Med Gondolen starter turen 1125 meter over havet. Flott fjelltur fra toppen av Skjørstadhovden.
Guidet fjelltur Fjelltur med egen guide er en fantastisk måte å oppleve naturperlene i Oppdal! Velg mellom korte eller lengre turer i vakre omgivelser.
Juvvandring Kjempemorsom, frisk og spennende aktivitet for den som vil utfordre seg selv.
Varighet: 3 timer
Aldersgrense: 15 år
Golf Oppdal Golfbane er utfordrende og idyllisk 9-hulls skogsbane, slopet som 18-hullsbane, med flott utsikt.
Sykkel & Gondol Lei deg en mountainbike og utforsk den fantasiske naturen i Oppdal på egen hånd.
Rafting - Gråura Rafting i den spektakulære Gråura-strekningen på Driva er åpnet for kommersiell rafting. Grad V - forkunnskaper kreves.
Oppdal Bowling Bowlig passer alle uansett vær!
Shopping i Oppdal I Oppdal kan du trygt sette av en dag til shopping!
GRUPPEAKTIVITET Start kvelden med en aperitiff på Oppdals tak 1125 m.o.h.
Gruppeaktivitet Tvekamp Tvekampen er en konkurranse for grupper på minimum 8 deltakere. Her vekkes engasjement og konkurranseinstinkt!
Varighet: 2 timer
GRUPPEAKTIVITET Oppdalsrunden.En uhøytidelig konkurranse i Oppdal sentrum
Gruppeaktivitet Zip Line Har du lyst til å kjenne adrenalinet bruse 30 meter over elva Driva? Prøv Vengavollspranget Zip Line!
Varighet: 1 time
Aldersgrense: 7 år
Hva skjer i Oppdal
Webkamera
Vær
fr
27/05
19°C
28/05
14°C
29/05
17°C
ma
30/05
17°C
ti
31/05
19°C
© Copyright Oppdal Booking AS 2012 Web design and development: Inobix