+47 72 40 08 00 To start page
SKITRENING
Område:
Alpintrening

Har dere hytte i Oppdal, eller er dere ofte i Oppdal? Da passer dette opplegget for deg og dine barn. Det vi være regelmessig trening i ferier og på lørdager gjennom hele sesongen. På denne måte får vi kontinuitet til å jobbe med teknikk og får kjøre sammen på ski i Oppdal.

Det kommer til å være fokus på ulike områder av skiteknikk hver gang, men det er tilrettelagt for å melde seg på etter hvert. Ikke krav om å følge alle timer. Opplegget tilpasses deltagerne og deles opp ved mange deltagere. Dette blir lærerikt med fokus på å ha det moro sammen!

Utvikklingen 2013, 2014 og 2015 var helt utroligt bra.

Grupper

Voksen rød/svart: Med en blanding av trening i gruppe, videoanalyse og egne timer sørger instruktørene for att du kommer til å utvikles mer enn noensinne i løpet av denne sesongen. Krav: du er over 25 år gammel og kan kjøre henget i vangslia med kontroll

Barn og ungdomsgrupper
Her skjer all trening i gruppe, det er morsomst slik! Vi jobber med tema for hvert tilfelle og tilpasser undervisningen etter alder og nivå på gruppen.

Ungdom svart: For oss som kan kjøre henget i Vangslia med parallelle ski. Vi utvikler parallellteknikken, jobber med å kjøre på skjær, detaljer i kjøringen og med brattere bakker. For ungdommer 10-14 år.

Barn rød: For oss som kan kjøre alle bakker i Stølen og bunnen av Vangslia, kanskje til og med henget i plog. Vi jobber med å finne tryggheten i parallell kjøring og å beherske de viktigste grundteknikken i skikjøringen. For barn 6-11 år
Hva skjer i Oppdal
Webcam
Vær
to
26/05
11°C
fr
27/05
16°C
28/05
12°C
29/05
13°C
ma
30/05
17°C
© Copyright Oppdal Booking AS 2012 Web design and development: Inobix