+47 72 40 08 00 To start page
Gruppeskiskole
Område: Oppdal
Gruppeskiskole for barn
Gruppeskiskole for barn - Viking klubben

Neste gruppeskiskole:
4 dagers gruppeskiskole Uke 8 måndag - torsdag.
Uke 9 måndag - torsdag.
895;- påmeldning på skiskole@oppdalbooking.no

I gruppeskiskolen får barna utvikle sine kunnskaper sammen med andre barn. I lekende form utvikles teknikken i ulike typer terreng. Våre små grupper med 2 til 5 elever gir skilæreren mulighet til å se alle barna og skape trygghet i gruppen. Å delta i gruppeskiskole er den morsomste måten å lære seg skiteknikk på for barn!

Hjelmfotinger - Nybegynner 4 til 5 år
Ingen forkunnskaper kreves. For de aller yngste som ønsker å lære å kjøre ski. Vi lærer skikjøring gjennom masse lek i og utenfor bakken. Læring bygger på å ha det moro på ski, og det går fort i denne alderen!

Mini Vikinger - Blå 4 til 5 år
Du kan bremse, stoppe og svinge selv i barnebakken, og du kan ta heisen selv. Leken gruppe for de minste som allerede er i gang med skikjøring. Vi forsøker å bli enda bedre på å svinge og bremse i barnebakken, for så å begi oss ut i de større bakkene.

Rookie Vikinger - Nybegynner 6 til 9 år
Ingen forkunnskaper kreves.
”Newbie” gruppe hvor vi forsøker å finne balansen slik at vi kan bremse, stoppe og svinge i barnebakken. Når vi behersker barneområdet, begynner vi å utforske resten av anlegget.

Vikinger - Blå 6 til 9 år
Du kan kjøre ned en blå bakke og ta t-krok heisen selv. Vi kjører ski på steder som er ekstra gøy! Vi utvikler balansen og svinger, da blir vi tryggere og modigere skikjørere. Vi utforsker skiområdet og fokuserer på det deltagerne selv har lyst til!

Viking Spyd - Rød 7 til 11 år
Du kan kjøre ned en rød bakke med kontroll og ta t-krok heisen selv. Vi tar på oss skiene og leker rundt omkring i alpinanlegget! Vi får bedre balanse og jobber med å kjøre med
parallelle ski.
Kontakt
GPS-koordinater
9º, 38', 59.18" E
62º, 36', 40.72" N
    Oppdal Booking - Skiskole
    Adresse: Oppdal Skisenter - Vangslia
    E-post: skiskole@oppdalbooking.no
    Nettsted: www.oppdalbooking.no
    Telefon: (+47) 40 64 61 35
Hva skjer i Oppdal
Webcam
Vær
to
23/10
6°C
fr
24/10
10°C
25/10
9°C
26/10
7°C
ma
27/10
6°C
© Copyright Oppdal Booking AS 2012 Web design and development: Inobix