+47 72 40 08 00 To start page
Ettermiddagscamp
Område:
Ettermiddagscamp
For de som allerede kjører på ski og ønsker å utvikle et spesielt ferdighetsområde sammen med andre voksne eller ungdommer på samme nivå. På disse kursene er det instruktørens oppgave å gi alle individuelle tilbakemeldinger og samtidig sørge for at alle lærer av hverandre. En garantert morsom og effektiv måte å lære seg noe nytt på! Datoer for camp i vinterferie og påske kommer.

Carving
Få det maksimale ut av dine ski, få bedre flyt, få skiene på kant, mestre din allerede høye fart og lær og kjøre raskere. Alle har utbytte av å utvikle sin carvingteknikk (i Oppdal kan du lære skjærende svinger i de samme bakkene som gjorde Aksel Lund Svindal til verdens beste alpinist!).

Offpiste
Mister du flyten og tryggheten fra de preparerte løypene når du kjører offpiste? Våre dyktige instruktører har tilbrakt mange timer utenfor preparerte løyper og gir deg gode tips om skiteknikk og hvor det er best å kjøre.
Påske

Park - Ungdom
Vi kjører i parken og lærer det grundleggende eller trener på nye tiks. Uansett nivå blir det masse moro sammen med flinke instruktører.

Påmelding: Servicesenter Oppdal Skisenter Vangslia eller post@oppdalcamp.no
Kontakt
GPS-koordinater
9º, 39', 1.34" E
62º, 36', 40.58" N
    Oppdal Booking
    Adresse: Oppdal Skisenter - Skiskole
    E-post: skiskole@oppdalbooking.no
    Nettsted: www.oppdalbooking.no
    Telefon: (+47) 72 40 44 80
Hva skjer i Oppdal
Laster ...
    Mer »
Webcam
Vær
ma
26/01
1°C
ti
27/01
-1°C
on
28/01
4°C
to
29/01
0°C
fr
30/01
-4°C
© Copyright Oppdal Booking AS 2012 Web design and development: Inobix